Voor wie?

De FNV MOOIDag is voor iedereen werkzaam in de uiterlijke verzorging; kapper, schoonheidsspecialist, nagelstylist, visagist, pedicure of wellness medewerker. Samen met meer dan 500 collega’s beleef je een leerzame én leuke dag uit!

Om verder te groeien en je positie op de arbeidsmarkt te versterken, is persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. FNV MOOI helpt je hier graag bij en organiseert daarvoor de FNV MOOIDag. Op de FNV MOOIDag kun je kiezen uit maar liefst 22 Look & Learns. Tijdens deze Look & Learns maak je in 45 minuten kennis met de laatste trends, interessante vaktechnieken en boeiende onderwerpen. Wil je na deze 45 minuten meer leren en ook zelf aan de slag? Dan kun je je daarna inschrijven voor een training via de MOOI Academie.

Dus ben jij kapper, schoonheidsspecialist, nagelstylist, visagist, pedicure of werkzaam in de wellness en wil je investeren in jouw toekomst? Kom dan op maandag 1 oktober 2018 naar de FNV MOOIDag om samen met meer dan 500 collega’s uit de branche kennis te maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen uit jouw vakgebied.