Programma

Ook dit jaar staat er weer een MOOI programma op de planning. Met o.a. een inspirerend ochtendprogramma, diverse Look & Learns uit jouw vakgebied en een uitgebreid kennis- en belevingsplein met verschillende leveranciers, producten en informatie uit de branche.

sprekers FNV MOOIDag 2018

Twee bijzonder MOOIe gasten in het ochtendprogramma

Niemand minder dan Leco van Zadelhoff en Amanda Rijff zullen dit jaar hun opwachting maken tijdens de FNV MOOIDag 2018! Samen met FNV MOOI voorzitter Marga Patijn verzorgen zij voor jou het ochtendprogramma, het belooft een energieke en leerzame start te worden van deze 9e editie van de FNV MOOIDag. Laat je onder andere inspireren tijdens de presentatie van Leco over de laatste seizoenstrends, tips en tricks op het gebied van hairstyling en visagie. Ook Amanda zal je meenemen in haar verhaal over wat Flawless precies inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Naast haar eigen ervaringen en tips zal zij deze speciale techniek natuurlijk ook demonstreren. Tot slot wordt je tijdens het ochtendprogramma in sneltreinvaart op de hoogte gebracht van het laatste belangrijke nieuws uit het vak en over jouw werk en inkomen, en kom je erachter waar FNV MOOI voor jou mee aan de slag gaat het aankomende jaar.

Maar liefst keuze uit 22 Look & Learns en een uitgebreid kennis- en belevingsplein

Dit jaar kun je in het middagprogramma kiezen uit maar liefst 22 Look & Learns! Bekijk hier het volledige overzicht van de Look & Learns. Tijdens deze Look & Learns maak je in 45 minuten kennis met de laatste trends, interessante vaktechnieken en boeiende onderwerpen.

Op het kennis- en belevingsplein shop je de mooiste en nieuwste producten met voordeel! Diverse leveranciers uit de branche zullen op de FNV MOOIDag aanwezig zijn met een leuke dagactie. Ook kun je je laten informeren over verschillende onderwerpen, zijn er demonstraties en is er ruimte om te netwerken.

Houd deze website en onze social media kanalen goed in de gaten voor het laatste nieuws. Volg ons op Facebook en Twitter, nodig je collega’s uit en zet jezelf alvast op aanwezig op onze eventpagina. Het belooft weer een MOOIe dag te worden!

Over Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff, wie kent hem niet? Deze knappe duizendpoot op beautygebied heeft een carrière opgebouwd waar velen van dromen. Begonnen als kapper in Harderwijk heeft hij zich ontwikkeld tot top hairstylist, visagist én stylecoach van onder andere Chantal Janzen, Angela Groothuizen, Quinty Trustfull, Sylvie Meis en Caroline Tensen, om maar een paar prachtige vrouwen te noemen. Zijn werk wordt geprezen als de welbekende “Lecolook” waarmee hij ook in diverse media als &C Magazine, RTL Boulevard en De Telegraaf verschijnt.

Over Amanda Rijff

Make-upartist en beautyexpert Amanda Rijff is dé powervrouw achter de ‘Flawless Face’ waar ze het inspirerende beautyboek ‘Flawless’ over schreef. Niet alleen haar verschijning is Flawless, ook haar werk is het bewonderen waard. Als make-upartist heeft ze in haar carrière meer dan 15.000 vrouwen in haar visagiestoel mogen ontvangen waaronder o.a. Kim van Kooten, Neelie Kroes, Edsilia Rombley, Anna Nooshin en zelfs een lid van het Koningshuis. Amanda heeft zich ontwikkeld tot een waar beautyexpert die precies weet hoe je stralend en Flawless voor de dag kunt komen, zowel van buiten- als van binnenuit!

Credits foto Amanda: Dana van Leeuwen (Dana Photo and film)